måndag 18 april 2011

Blandade känslor...

Helgen har förflutit och den har varit både bra och dålig.

Lördagen kommer jag inte ens ihåg. Det säger väl allt...

Söndagen var vi hos syster yster och huserade. Var ute och hjälpte till att rensa bort sten i gräsmattan medan sis krattade. Hon hade luntat lite också...mysigt. Den där lunt-doften gjorde att barndomsminnen kröp fram ur vråna... När vi var där kom vår storebror & lill kusinen R 3 år. Pratade, lunchade, fikade och pratade mer. När lilla R till slut nästan somnade hos Faster så åkte de hem och vi med. Det var en lugn, härlig, solig dag och vi hade bara trevligt allihop. Så vill jag att det ska vara oftare. Söndagen var en bra dag!!

Idag då. Ja hela dagen har jag mått illa. Varför? Vet inte. Jag har svajat upp å ner hela dagen. I både humör & känslor. Om vart annat. Jättejobbigt. Jag rensade ut min klk häromdagen igen och fick mer kläder som jag tänkte jag skulle sy om. Idag tog jag tag i det. Det började bra med några mindre justeringar på tre klänningar och en topp. men när det kom till byxorna så tog det stopp.  Hur jag än gjorde blev det inte bra. Det ser fortfarande för stort ut. Hänger och ser ofromligt trist ut. Och jag blev så deppig. Jag riktigt kände hur det flög in i kroppen. Alla byxor blev - inte bra. Till slut gav jag upp och jag trädde mitt skärp genom ett par och det funkade ypperligt så ja de sparar jag. De är jättestora i midjan men va fan - Who cares!

Summan av det hela blev att min man vid middagen, efter att ha lyssnat på mig en stund, sa lite fint: "Jag tycker du ska slänga alla och köpa nya. Passa på när du & syrran åker till Ullared."  Det var det bästa han sagt NÅGONSIN!! nästan.... Men han har rätt. Jag orkar inte hålla på. De här kläderna är sydda för stora personer och jag är inte en så stor person längre. För att det ska bli snyggt så måste jag nog klippa isär de och klippa om de för att sen sy ner de i storlek, ja för att det ska bli snyggt allstå. Eller krånglar jag till det nu A? Du kan ju det här bättre än jag. jag trodde jag hade koll på detta men icke sa nicke. Skit samma, nu köper jag nytt.

Dessutom så visade vågen 0.8kg upp imorse. Jamen det var ju kul - NOT!! Suck ja...nä min dag idag kunde varit bättre. På många plan så är det blandade känslor för tillfället. Jag brottas med en släng av panikångest för tillfället också. Inte helt enkelt och definitivt inte roligt alls. På onsdag åker vi till mina svärföräldrar i Strängnäs för en visit över påsk och kanske är det ett miljöombyte jag behöver. För att komma bort härifrån lite och ladda batterierna. Ska bli skönt men ja, svärföräldrarna är alltid svärföräldrar, med allt vad det innebär.  Får se hur det går med bloggande där men nått ska det väl bli om inte annat så blir det en rapport när jag kommer hem.

NU, ska jag knyta mig.

Kramen & Go´natt

5 kommentarer:

 1. jag håller med mannen, shoppa sönder dig i ullared :D det skulle jag ha gjort!

  kram!

  SvaraRadera
 2. Ska ta ett snack över telefonen med dig syrran...
  du behöver det ser jag.....
  puss

  SvaraRadera
 3. Toppensagt av mannen!! Passa på att åk och shoppa innan han ändrar sig ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Shoppa på! Det är kul! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag går upp och ner några hg hela tiden, fast jag slarvar så vansinnigt. Jag har problem med att äta och det blir lätt att jag småäter istället. Som vanligt alltså.

  Klart du ska köpa nya brallor människa! Jag har köpt flera redan. Dom blir hängiga fort men inte ids jag sy in dom. Då blir jag bara irriterad, så jag har dom tills jag kommer i några nya.. Slit och släng, hej!

  ;)

  SvaraRadera