fredag 15 april 2011

Fredag igen...

Jaha då har en vecka gått. Igen. Alltså tiden går så himla fort. för varje dag som går så blir det varmare ute och jag njuter varje dag av solens värme, himmlens blåa färg och fåglarnas kvitter. Herr A har dumpat overallen och Fröken J har slängt termobyxorna - de hade ändå gått sönder. Häääärligt!!! Snart dags att köpa vårskor!! Och för mig att köpa lite nya kläder. Hade en rensning i KLK idag igen. Provade nästan alla mina klänningar OCH slängde nästan alla mina klänningar. De var bara VÄLDIGT mkt för stora. Fan jag har snart inget kvar i min KLK. en del har jag sparat och ska sy om är det tänkt - får väl se hur det går med det.

För nu uppstår ett nytt problem. Vad passar jag i? Alltså min stora mage är kvar, bara lite mindre nu. 36.3kg minus för att vara exakt. Men jag lovar - kläderna bara hänger på mig i stora säckiga våder. Inte snyggt! Nopp. Idag gick jag förbi Lindex på min väg in på Coop Forum och gick in en sväng. tittade lite bland kläderna men insåg ganska snabbt att jag behöver nån med mig i denna djungel. SIS VAR ÄR DU????
Jag har ingen aning om vilken storlek jag har? Vad som passar? eller nått egentligen. Tur för mig att jag, syrran (ja just du sis-har ju liksom ingen annan sis) och Fröken J ska åka till Ullared i början av maj.  Fröken J är i stort behov av byxor och lite annat så det passar utmärkt med Ullared nu....snart..

En annan rolig sak att se fram emot är på tisdag. Då får vi hemlevererat vårt gå-/löpband som vi ska hyra. Frågan är bara var det ska stå? Får nog möblera om lite i vardagsrummet tror jag. Spännande...

Nu tar jag hälg!!

Kramen

6 kommentarer:

 1. Vad härligt med -36 kg! Grattis.

  Jo, visst är det konstigt med storlekarna. Förr så var det ju bara att köpa det största som fanns, nu måste man ner i storlekarna. Trodde inte mina ögon när jag fick köpa 48 i byxor.

  Sen vad man passar i. Det vete tusan, förr var ju kläderna något som skulle gömma kroppen, eller täcka den. Nu kan man ju köpa något för att man tycker det är snyggt.

  Fast jag har ju många många kilon kvar. Och övermagen är kvar, den rackaren. skulle vilja ha bort den så att profilen såg lite mindre ut.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. så mycket du gått ner :D härligt!!
  jag har också svårt med storlekar, man vet inte alls vad man har. därför köper jag inget :P

  hoppas du får en bra helg!
  kram

  SvaraRadera
 3. Så svårt det där med kläder och storlekar vad som passar en när man går ner hela tiden, men det är alltid trevligt med att köpa nya storlekar ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Tack söta du :)
  Ja äpple är underbart gott fast jag måste säga att jag gillar de alla sorter utom de gröna. Kram

  SvaraRadera
 5. Ett tips är att gå in till en affär där du tycker personalen är bra och BE OM HJÄLP!
  Jag visste inte heller vad jag skulle ha för strl, gick runt inne på XLNT o Generous-avdelningarna och såg vilsen ut. En vänlig expedit frågade om jag behövde hjälp, njae...svarade jag. Hon tog mig under sina vingar och fick mig att inse att jag INTE skulle ha strl 54 utan snarare strl 40 i toppar, dvs handla ute i den "vanliga" avdelningen. Dit hade jag ALDRIG gått själv.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Där sa du ett sanningens ord Soulsister. Det ska jag nog faktiskt göra. Behöver nån som kan "se" vad som passar och vilken storlek? ja det får jag prova mig fram på. Tack för den insikten!!

  SvaraRadera