tisdag 28 december 2010

Om att läsa fel...

Hahahaha, skrattade gott åt Imsavimsas kommentar till mitt inlägg igår. Hon läste att mannen lämnat mig när han gick ut med soporna igår och inte kom tillbaks...hahahaha. Det tyckte jag var jättekul. Tack för det skrattet B!!!

För visst är det så att det hänt alla nån gång - ja att man läst fel. Det kan väl alla som är korsordslösare gå i god för om inte annat. Där läser man fel i tid o otid. Vanliga enkla ord som är avstavade kan bli de mest märkliga ord helt plötsligt och man fattar inget alls, tills man vrider lite på bokstäverna och då...jaha, så var det ju. Ja min själ vad fel det kan bli ibland.

Annars så har dagen varit lugn. Idag skulle jag fotat Fröken J´s rum men nä...hon huserade därinne med en kompis så ja, det får bli en annan dag. Fota?? Ja, nu på helgledigheten ska jag inventera hela vår lägenhet är det tänkt. Sist jag gjorde det var 1997 så det kan behövas igen. Då tog jag kort på allt - och då menar jag verkligen allt. Från Lego, till barbiedockor, scrappsaker och alla bestick. DVDer, Cdskivor och böcker... Det är en del att göra som ni säkert anar....

Idag var det också min tur att ta sonen ut på äventyr. Fröken J & mannen var ute igår och då köpte hon ett nytt spel till sitt Nintendo DS som hon fick i julklapp. Det blev Ice Age3 och en liten väska att ha spelet/konsollen i. Dessutom fick hon pengar över. Bra gjort.
Herr A och jag begav oss ut och styrde bilen mot CityGross där de har Lego. Med honom så funkar det inte att ta honom till ToysRus. Det blir för mycket för honom att välja mellan och det blir bara pannkaka av allt. I en affär med mindre utbud så blir det lättare för honom.

Och mycket riktigt. Han gick där och tittade länge. Naturligtvis så var alla de som han "jättegärna vill ha" alldeles för dyra. Han tog en i handen. Vände o vred på den, satte resolut tillbaks den i hyllan och sa "nä jag ska titta lite till mamma". Han tog tre steg åt sidan och tog tag i en paket som stod lite bakom en annan paket. "Den här mamma. Har jag råd med den?" och ja det hade han. Han hade med sig 400kr av sina egna pengar och denna kostade 229kr. "Och den där lilla mamma. Den då?" Han pekade på en liten för 74.95. Snacka om att han blev lycklig när hans mamma sa att den hade han också råd med och dessutom fick han pengar över.

Sen gick han med stolta steg till kassan där han fick sina pengar och kunde betala själv. Jodå, när det kommer till sånt är han väldigt kavat min son. Jag skrattade tyst för mig själv. Han är så god och jag älskar honom så himla mycket!!!

Sen åkte vi en tur till McD där vi åt. Eller ja, han åt. Jag tog två tuggor på min cheeseburgare och sen ville jag inte ha mer. Man är billig i drift numer, det är bra tycker jag.

Idag bestämmde vi också att i år ska vi fira nyår ihop med syrran och min mamma. Det ska bli roligt. Annars så har vi alltid firat nyår hemmavid. Den dagen går alla i familjen omkring i pyjamas hela dagen och vi äter tacos på kvällen. Inte så glammigt kanske men vi är nöjda. Iår så blir det ju då lite annorlunda. I år blir det trerätters middag och inte pyjamas...eller ja, Fröken J sa att hon visst kommer att gå i det och ja, det får hon väl om hon vill. Annars så har hon en jättefin lila klänning som hon kan ha. Jaja, det blir nog bra.

Jo just ja. Jag vägde mig idag ju...att jag alltid glömmer det till sist. - 0,9 blev det. Samma som förra veckan då. Jag brukar bara väga mig varannan vecka men jag gjorde det förra veckan också så ja. Det är ju inte upp iallafall så jag är himla nöjd.

Kramen

2 kommentarer:

  1. haha jag läser också fel ofta ;)
    -0,9 är ju kanon! grattis till det :D

    Jag gick på västerbergs fhs, i storvik ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej där!
    Ja,det kan bli roliga förvecklingar ibland när man läser ;-) Och vilken tur att det var en felläsning av Imsavimsa, hade ju varit förskräckligt annars ;-)
    Grattis till dina minus förresten, skönt.
    Tack för kommentaren hos mej. Mitt gåband är ett Carl Lewis, stort och klumpigt med en massa finesser. Det är typ ett sånt som finns på gymen. Jag fick det för flera år sedan i julklapp. De banden som finns idag typ attract eller vad dom heter är mycket smidigare tror jag.Ha det gott. Gott Nytt År förresten. Kram

    SvaraRadera