fredag 21 maj 2010

Barn av sin tid...

Igår var ju sista cirkelträffen för denna terminen. Vi blev 4 st totalt av 8 men det gjorde inget alls. Vi har alltid lika roligt & trevligt ändå.

Och när vi sitter där så går helt plötsligt strömmen. Då var väl kl. runt halv 7 på kvällen. Det vart ju inte becksvart i lokalen men det är lite jobbigt att scrappa i halvmörker och man ser inte färgerna korrekt så vi bestämmde oss för att det var fikadags.
Vi dukade upp utomhus - under tak och det var tur för i nästa ögonblick så hällregnar det. Och åskar. Och blixtrar. Det var SÅ Jättemysigt där vi satt och fikade!! Där satt vi till halv 9 då vi gick in och packade ihop våra grejer. Det var liksom ingen idé alls att fortsätta nu.

Väl hemma så var det bekymrade miner speciellt från Herr A som hade lite problem med detta. Det var ju läggdags och hans läggrutiner består av en film. Nu gick ju inte detta så han valde en bok istället. Fröken J tog det mer lugnt. Hon har varit med om detta förr så hon tittade i sina böcker. Just som jag står i hennes rum så kommer Herr A inrusandes och ropar glatt: "Mamma strömmen är tillbaka. Nu ordnar sig allt mamma." Han kunde liksom inte få nog av de orden "Mamma strömmen är tillbaka igen". Han är för söt. Sen tillägger han med en suck: "Åh, nu behöver vi inte läsa nån bok, nu kan vi se på film igen". Ja vad ska man säga. Han är verkligen ett barn av sin tid...

Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar