fredag 2 juli 2010

AHHH, grrrrrrrrrrrrr.............

Är något frustrerad!!! När vi nu äntligen var på väg och fått bollen i rullning så kom nästa bakslag. Det ska vara smoking. SAY WHAT!!!!

Jag menar om det är svårt att få tag i män i frack testa då att få tag i män i smoking!! Vad är det här?? Nä, då visar det sig att det ska vara ett high sociyty (eller hur det nu stavas) amerikanskt bröllop som ska filmas. Ja det visste vi ju men alla har tolkat det som frackmiddag. Men se det var det ju inte. Smoking, fasen jag vet knappt hur en sån ser ut....

MEN det ska gå. Det är faktiskt svårare med alla långklänningar som krävs. Kostymavd. har nekat typ hälften av de inskickade förlsagen hittentills och ja, låt mig säga som så att det är bara pastellfärger som gäller. Lite tråkigt enligt min mening. Sen är det ju faktiskt så att om man nu ska filma med statister som bara får 350kr/dan i 9 dagar, och de ska betala för att hyra en balklänning som krävs för 3-4000kr... Ja ni förstår ju själva. Det går ju liksom inte ihop.

Men det ska gå. vi har folk inne och bara man får tag i rätt person så funkar en hel del. Vad som är bra är ju att det numer är avslutningsbal för de som tar studenten så det finns ju många som har en fin balklänning därute. Gäller bara att hitta de och det ska vi göra.

Wish me luck!!

Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar