söndag 13 juni 2010

Scrapträff

Igår hade vi scrapträff hela dagen. Jag var i lokalen redan kl. 08.30 för att förbereda. Flytta ut stolar, soffa och ordna till borden och så. Jag tillsammans med P höll i träffen. I jan,/feb var vi nere i Halmstad på träff hos P´s släkt. Hennes mamma, mostrar & kusiner scrappar så vi var där och hälsade på. Jättekul och de undrade då om de fick komma upp till oss. Självklart!! Så igår var det då dags.

Marie från Scraplyckan i Kungälv kom med delar av sin butik och ställde upp i köket på två bord. Hur kul som helst!! De från Halmstad hade redan gjort förbeställningar fast det vart ju en del inköp till ändå. 10.00-19.00 satt vi och scrappa med avbrott för lunch vid 1-2 och fika vid 4-5.

Alla kom och det var verkligen jätteroligt. Det är så kul det här med scrapping så jag saknar ord. Rena terapin ibland. Som vanligt mycket skratt, goda tips, byte av saker sinsimellan och stundtals djup koncentration.

Till hösten bär det av ner till Halmstad igen för träff. Det här tänker vi göra som tradition. Kalla det vänortsutbyte i scrapping, pappersjuntan, skräptanterna, kalla det vad du vill men fy fan vad roligt vi har!!!

Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar