söndag 26 september 2010

Herr A & ägget...

Mannen kokar ägg till kvällsmaten. Och medans det kokar så är han i mitt rum och letar efter gaffatejpen. Då helt plötsligt ropar Herr A från köket: "Pappa, pappa - ägget skriker!!!"

Jag och mannen tittar på varandera och fnissar. "Va?"

Herr A fortsätter: "Ja det låter pip pip pip!"

Nu skrattar både jag och mannen och som den högst pedagogiska pappan han är (vi är väldigt pedagogiska i vår familj....) säger han: "Det är nog kyckligen som vill ut då"

Herr A blir något upprörd av detta svar och mannen får gå ut i köket och förklara sig inför en arg Herr A. Han tycker nämnligen att vi måste ta upp ägget och släppa ut kycklingen vilket mannen nu måste förklara. Efter typ 5 minuter så har han övertygat sonen om att det visst inte finns några kycklingar i äggen man kokar. Vet inte om denna förklaring är så klok då Fröken J tar alla chanser att berätta för Herr A om hur saker & ting ligger till. Nu vet hon inte om att Herr A sa detta inte heller pappans svar till sin son. lika bra det.

Undra just hur Herr A´s reaktion blir den dagen han inser att pappa faktiskt hade fel. Men det är ju med en viss relativitet ändå....jaja.

Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar