söndag 26 september 2010

Sammanträffande eller slumpen...

Idag hände något...knepigt på jobbet. Jag jobbade ju - som vi alltid gör på söndagar - ensamma. Satt där i receptionen och pysslade när det kommer in en man. Han tittar sig omkring och sen på mig. Och jag hinner tänka tanken "Undra om det finns kameror här nånstans som kan bli mitt vittne om det händer något"... Nu hände det inget men ändå. Jag tror jag ska fråga chefen det imorgon för säkerhetsskull.

Sen kom det in en annan person. Någon som jag aldrig sett förrut och som säger till mig "Dig har jag aldrig sett förrut. Är du ny här?"
Jajo, jag kom ju hit i mars/april nångång tror jag. Då säger personen:
"Ja jag var här i våras och då satt det en person här i receptionen och luktade sprit. Vad skönt att se att det inte var så nu med"

Och vad ska jag svara på det???? Ja eller hur?? Jo hon jobbar fortfarande kvar...???
Jag menar hallo! Vad fan skulle jag säga. Jag log lite fint och frågade om hon var här för att se utställningen och ja det var hon ju. Jag fick kollrat bort henne med att prata om det istället för det andra var bara pinsamt. Fy...

Annars så flöt dagen lugnt. Det kom lite folk och det är alltid roligt. Det var tydligen ett repotage i GP idag om jubileet nu på onsdag så det var väl därför folk kom. Sen kom nu goda vän S på fika och vi prata bort en timma. Vid tre stängde jag och sen satt jag kvar en timme och pyssla lite till. Packade ihop mina saker och åkte hem.

Imorgon ska jag prata med chefen och be ledigt på torsdag/fredag. Här ska laddas inför 4/10 med mycket C-vitaminer. Ska inte bli sjuk igen.
funderar på om jag ska ta upp den märkliga händelsen med hon som anmärkte det där med spritlukten....Vet inte hur jag ska göra där. Känns lite knepigt. Vill berätta men jag vet inte...Kanske gör det vid ett senare tillfälle, får fundera lite till på det.

Kramen

1 kommentar:

  1. Bläddrar febrilt i GP som jag har över helgen då grannen är bortrest. Inser att du måste mena "igår" och inte "idag" eftersom det måste ha handlat om lördagen. Tyvärr ligger den tidningen mycket blöt i pappersinsamligen då den låg under den läckande vattenslangen när pappa fixade altanen... Hade varit kul att få reda på var du jobbar :) Hoppas du får en skön kväll! Kram

    SvaraRadera