lördag 21 augusti 2010

Barnkalas...

Så var det dags för Herr A och hans kompis L att ha sitt 7års kalas. Min goda vän P och jag frågade våra pojkar om de ville ha kalas ihop och de ville de ju förståss. Så då kom vi på den brilijanta idén om att ha ett kalas och bjuda hela klassen. Jättebra tyckte vi. Vi pratar 29 barn....Borde verkligen ha frågat oss en gång extra om det verkligen var en så bra idé men nu körde vi på den.

Hur det gick?? Jodå, P fick rycka in och jobba så det var jag, mannen och P´s man B som ansvarade för 26 barn. Det är alltid några som inte kan komma - vilken otur??!!!!

Och jag tycker ändå att i det stora hela så gick det bra. Våra pojkar hade kul om än att det ibland var VÄLDIGT hög ljudnivå och ibland så blev Herr A lite disträ. Han blir gärna det när det är mycket runt omkring honom. L har också lite problem med det och ibland så skrek han till när det blev för mycket men det var liksom en bra mätare för oss vuxna att tona ner ljudet lite på övriga barn. Sen ser man ju rätt tydligt vilka som är de "störiga" barnen, pojkarna. För det är uteslutande pojkar i denna klass som är störiga.

Jaja, Herr A var nöjd med sitt kalas och sina presenter och det är huvudsaken. Men av alla presenter han fick så är den han fick av L den bästa. Han fick den redan i går kväll. En Gameboy. My god han kan inte sluta spela. Eller som han sa till P när hon var här igårkväll och gav den. "Ni är den bästa" Han är så god!!

Men nästa år blir det filmkalas för typ 5 kompisar. Det är jobbigt med kalas om än roligt.

Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar